söndag 27 februari 2011

Älskade

Ruth
2005-09-25 - 2011-02-24
I vårt hjärta för alltid
Pali
1998-03-05 - 2005-01-21
Vi håller alltid tass & hand

6 kommentarer:

  1. Näää, vad sorgligt!! :(

    Jag beklagar!

    SvaraRadera
  2. Ja, det är sorgligt.
    Det är så fruktansvärt tomt utan henne,
    hon var ju alltid med oss överallt.

    SvaraRadera
  3. Jag saknar våran fina vovve, hon var den snällaste hund jag sett i hela världen. Ruth kom tillbaka till oss, vi behöver dig! <3 Fina fina Ruth! Vi älskar dig Gumman!! Vi finns här hos dig i våra hjärtan för alltid.

    Man faller en tår ibland, för saknaden till en speciell vän. Man glömmer henne aldrig, för hon var den bäste man sett! Vi älskar henne, tänk bara på minnena vi hade med henne. Vad roliga dom var. Våran alldelens fina och speciella hund Ruth! Bästa vännen berner sennen! // Isabelle<3

    Mamma vi måste få tillbaka våran fina Ruth. Jag vill vara med henne och känna mig trygg när jag är ensam hemma. Snälla snälla Ruth kom tillbaka till oss. Du skulle ju stå vid din matskål och titta ut när det kom skotrar efter älven som körde förbi. - Åh, en skoter, säger Ruth. - åh, en till, nemän det var ju två ski-doo.!!

    RUTH!! KOM TILLBAKA FINA FINA VOVVE!! <3 VI ÄLSKAR DIG ÖVER HELA VIDA VÄRLDEN!

    SvaraRadera
  4. Har knappt varit med om något värre än att förlora en av våra katter. Vi har precis gått igenom en tuff tid med den andra katten och det har blivit en del tårar. Tänker på er!

    SvaraRadera
  5. Men vad hemskt! Gick det inte längre? Tårarna fyller mina ögon när jag läser Isabelles inlägg, usch och fy vad trist! Tänker på er!
    Miljoners styrkekramar till er ♥♥♥

    SvaraRadera
  6. Ika: Ja, det är det värsta med de älskade djuren. Den dagen kommer ju förr eller senare när djuret dör, eller man själv måste ta beslutet om avlivning. Tack!

    Kram Jill! Har ju pratat med dig, så du vet ju redan vad som hände.

    SvaraRadera